Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija

Vlak naletio na muškarca u tunelu Brajdica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Marko Todorov / CROPIX
U željezničkom tunelu Brajdica došlo je u noći s četvrtka na petak do naleta lokomotive na nepoznatog muškarca koji je uslijed ozljeda preminuo.

Policija je oko 00:30 u noći s s četvrtka na petak zaprimila dojavu da je u željezničkom tunelu Brajdica uočeno tijelo nepoznate muške osobe.

Provedenim očevidom utvrđeno je da je 15 minuta iza ponoći u željezničkom tunelu na dionici Brajdica-Sušak- Pećine došlo do naleta vlaka na nepoznatog muškarca.

On je uslijed ozljeda preminuo.

Pročitajte i ovo Napad rastrojenog muškarca na skupinu mladih u automobilu Zabijao se automobilom VIDEO Obrat u slučaju pomahnitalog nasilnika: Smijenjen šef policijske postaje, disciplinski postupak protiv dvojice policajaca

Pročitajte i ovo Ministarstvo kulture AFERA NA GEODETSKOM FAKULTETU Policija upala u Ministarstvo kulture, procurilo jedno ime: "Danas su provedene samo hitne dokazne radnje"

Tijelo preminulog muškarca prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci na obdukciju i utvrđivanje identiteta, izvijestila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene