Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u slavonskom brodu

Mladi kickboksač (16) preminuo nakon što mu je pozlilo za vrijeme meča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi kickboksač Filip Matković iz Slavonskog Broda preminuo je u subotu nakon što mu je pozlilo za vrijeme meča.

Filip Matković (16), član Kickboxing kluba Omega iz Slavonskog Broda, preminuo je u subotu nakon što mu je pozlilo za vrijeme meča.

Pročitajte i ovo Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 strava kod susjeda Preminuo mladić kojeg je majka polila benzinom i zapalila: "Ni da pita je li živ, a pred njezinim je očima gorio i vrištao" Zlatko Šimić Tužna vijest Iznenada preminuo novinar Zlatko Šimić

Kako je na svojim stranicama izvijestio Hrvatski kickboxing savez, u subotu se u Odžaku održavalo međunarodno natjecanje u kickboxu na kojem je u disciplini light contact nastupao i mladi Filip, inače član kickboxing kluba “Omega” iz Slavonskog Broda.

Tijekom druge runde Filip se požalio na mučninu i zatražio stanku. Njegov trener nakon toga je predao meč, a Filipu je u pomoć priskočio službeni liječnik na natjecanju.

Mladić je u dvorani izgubio i svijest, nakon čega je prebačen u obližnju bolničku ambulantu, odakle je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je nažalost preminuo.

Prema riječima njegova trenera i suca, tijekom same borbe nije bilo udaraca koji bi, prema njihovu mišljenju, mogli imati ovakav ishod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene