Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čeka se identifikacija

Policija pronašla tijelo kod pristaništa na Dravi, blizu mjesta na kojem je nestao kanuist

Policija je objavila kako su u srijedu poslijepodne kod pristaništa na Dravi pronašli tijelo muškarca. Moglo bi se raditi o 30-godišnjaku za kojim se tragalo od subote. Nestao je u blizini Motonautičkog kluba Neptun.

U srijedu u 18:25 sati na rijeci Dravi, kod pristaništa za čamce "Neptun" pronađeno je mrtvo tijelo muškarca. ''Na mjesto događaja očevid je obavila očevidna ekipa PU osječko-baranjske te mrtvo tijelo po nalogu Županijskog državnog odvjetništva prevezeno u KBC Osijek odjel patologije, gdje će se utvrditi indentitet pronađene osobe kao i uzrok smrti'', izvijestili su iz MUP-a.

Pročitajte i ovo Zlatko Šimić Tužna vijest Iznenada preminuo novinar Zlatko Šimić Juroslav Buljubašić iznenadna smrt U Italiji preminuo jedan od najbogatijih Hrvata, poduzetnik Juroslav Buljubašić

Tijelo je pronađeno blizu mjesta gdje je u subotu nestao muškarac (30). U kanuu je bio s još dvije osobe kada se kanu prevrnuo, u blizini Motonautičkog kluba Neptun. Kada im je pritrčao muškarac s obale u pomoć, mladić je rekao da će sam doći do obale. Onda je nestao.

U policiji napominju da dok se ne obavi identifikacija i obdukcija ne mogu potvrditi je li riječ o 30-godišnjaku 19. lipnja nestao u Dravi.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene