Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije bio pod utjecajem alkohola

Policija objavila detalje nesreće u Otočcu: Na trudnicu s djetetom u naručju na pješačkom naletio Nijemac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 20 sati u subotu dogodila se prometna nesreća u Otočcu u kojoj su ozlijeđeni trudnica i jednogodišnje dijete.

Vozač BMW-a njemačkih registacijskih oznaka naletio je na ženu i jednogodišnje dijete u središtu Otočca.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Prema informacijama iz policije, BMW-om je upravljao njemački državljanin (80) koji se nije stao na pješačkom prijelazu. 

"Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se približavao sigurnosnom brzinom da može zaustaviti svoj automobil kako bi propustio pješake, već je prednjim dijelom automobila udario u 21-godišnju trudnicu koja je u naručju držala jednogodišnje dijete", stoji u službenom priopćenju PU ličko-senjske.

Iako su neki svjedoci nesreće tvrdili da je vozač bio vidno alkoholiziran, policija kaže da nije bio pod utjecajem alkohola. 

"Majka i dijete su prevezeni u Opću bolnicu u Gospiću, gdje su im okvalificirane lake tjelesne ozljede, a vozaču je izdan obavezni prekršajni nalog", stoji u policijskom priopćenju. .

Portal Lika online  prenio je poruku majke koja se u subotu oko 23 sata javila na svom Facebooku. "Ja i sin smo hvala Bogu dobro i beba u trbuhu.. dobro smo prošli s ozljedama lakšim, ali bolnim..ima Boga pa nas čuva", napisala je.

Iako su neki svjedoci nesreće tvrdili da je vozač BMW-a bio vidno alkoholiziran, policija je to demantirala. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene