Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretjecao u tunelu

Teška nesreća kod tunela Učka: Jurio 140 km/h pa poginuo pred naplatnim kućicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod tunela Učka poginula je jedna osoba.

Nesreća se dogodila oko 6:30 sati na izlazu iz tunela Učka u smjeru Pazina. U prometnoj nesreći sudjelovalo je samo jedno vozilo te je jedna osoba poginula. Na mjesto nesreće izašla je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Pazinu Iva Arapović koja je za Dnevnik.hr rekla da je na licu mjesta preminuo 58-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Kako javlja iPress riječ je o BMW-u njemačkih registarskih oznaka koji se zabio u betonsku pregradu kod naplatnih kućica. Prema informacijama Bina Istre ophodarska služba uočila neprimjerenu vožnju tog vozila.

'Vozilo je čak u 2 navrata pretjecalo u tunelu a procjenjena brzina kretanja vozila bila je preko 140 km/h zbog čega su se operateri baš u tom trenutku spremali prijaviti slučaj policiji. Na izlasku iz tunela vozilo je uslijed neprilagođene brzine (u zoni izlaska tunela Učka s Istarske strane ograničenje brzine je 40 km/h) udarilo u zaštitni betonski otok naplate cestarine pri čemu je zbog siline udarca vozač smrtno stradao', rekli su iz Bina Istre za Ipress.

>> U lančanom sudaru ozlijeđeno više osoba

Hrvatski autoklub izvijestio je da se zbog prometne nesreće kroz tunel Učku vozi otežano.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene