Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Po povratku iz diskoteke

Supruzinoj sestri slučajno razbio glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovačka državljanka stara 35 godina noćas oko 02,25 sati u Biogradu teško je ozlijeđena prilikom povratka iz diskoteke u društvu prijatelja i rodbine.

Slovakinja se vraćala iz diskoteke u društvu sestara i prijatelja. Između dvoje od njih došlo je do naguravanja prilikom čega je 33-godišnjak slučajno udario 35-godišnju Slovakinju. Do incidenta je došlo jer se 33-godišnjem Slovaku nije dalo kući i poželio se vratiti u diskoteku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kažnjen s 14.700 kuna Dubrovnik: Pijani Slovak s 2,39 promila vozio autobus pun putnika Slika nije dostupna Protjeran iz države Umag: Iz čista mira muškarac iz BiH udario Slovakinju u glavu!

No, supruga ga je uhvatila za ruku i nije ga željela pustiti. Nakon kraće prepirke, Slovak je iščupao ruku te nehotice udario 35-godišnju Slovakinju, sestru od svoje supruge. Ona je pala na pod i zadobila teške tjelesne ozljede, odnosno frakturu lubanje stoji u izvješću PU zadarske. Protiv 33-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog teške tjelesne ozljede iz nehaja.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene