Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažnjen s 14.700 kuna

Dubrovnik: Pijani Slovak s 2,39 promila vozio autobus pun putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka policija zatekla je na državnoj cesti D8 46-godišnjeg Slovaka, vozača autobusa, koji je prethodno upravljao autobusom punim putnika sa 2,39 promila alkohola u krvi, potvrdila je u srijedu dubrovačko-neretvanska policija.

''Policijski službenici su jučer oko 17 sati na državnoj cesti D8 kod mosta dr. Franja Tuđmana zatekli 46-godišnjeg državljanina Slovačke koji je prethodno upravljao autobusom slovačkih nacionalnih oznaka. koji je bio pun putnika. Kod njega je izmjerena koncentracija alkohola od 2,39 g/kg. Vozač je doveden u prostorije policije gdje je zadržan do otriježnjenja. Jutros je odveden pred suca za prekršaje'', rekla je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Neslužbeno se doznaje kako je Slovak kažnjen novčanom kaznom od 14.700 kuna i zabranom korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od dvije godine.

Nije poznato što je bilo s putnicima u autobusu koje je ovaj pijani vozač navodno trebao odvesti u Zadar. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene