Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Sudar autobusa i kamiona na A3 kod Babine Grede: Ozlijeđeno sedmero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 kod odmorišta Babina Greda sudarili su se kamion i autobus.

U sudaru kamiona i autobusa u subotu na autocesti A3 kod odmorišta Babina Greda ozlijeđeno je sedmero putnika iz autobusa, i prevezeni su u vinkovačku bolnicu, doznaje se u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Oduzimati vozačke!" VIDEO Pogledajte trenutak sudara na A3: Vozač se zaletio u kolonu Ilustracija u Babinoj Gredi Odbačen u kanal i teško ozlijeđen: Policija traži vozača koji je udario biciklista i pobjegao

Šest osoba je lakše ozlijeđeno, a jedna teže, no, prema prvim informacijama, nije u životnoj opasnosti. Iz PU vukovarsko-srijemske su Hini potvrdili da su oba vozila makedonskih nacionalnih oznaka.

Prema prvim neslužbenim informacijama nesreća se dogodila kada se teretno vozilo makedonskih registracija uključivalo s odmorišta na A3 u trenutku kada je naišao autobus, također makedonskih registracija. Policija provodi očevid kojim će se utvrditi uzroci i okolnosti prometne nesreće.

Hrvatski autoklub (HAK) je izvijestio da se nesreća dogodila na dionici A3 između Velike Kopanice i Babine Grede u smjeru Lipovca, a promet se odvija usporeno zaustavnim trakom uz ograničenje brzine 60 km na sat. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene