Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SILOVANJE U STUDENTSKOM DOMU

Studentu osumnjičenom za silovanje određen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačkom studentu osumnjičenom za kazneno djelo silovanja određen je istražni zatvor, doznaje se u srijedu u Županijskome državnom odvjetništvu.

 

Pročitajte i ovo Krađe u studentskom domu, ilustracija - 3 Studenti ljutiti Krađe u studentskom domu uzele maha, nekima je ukradeno čak i - donje rublje: "Stave kapuljače pa ne možemo utvrditi o kome se radi" Ples na kiši u Zagrebu Romantika na Savi VIDEO Dok munje sijevaju, ova dva para zaplesala su na kiši: "Međusobno se ne poznaju, preslatko je bilo"

Student koji je osumnjičen za kazneno djelo silovanja uhićen je u ponedjeljak, u utorak je ispitan u Županijskome državnom odvjetništvu, a zatim i kod suca istrage u karlovačkome Županijskom sudu.

Sutkinja Jasna Radman, kao glasnogovornica suda, rekla je da je mladiću jučer nakon ispitivanja, zbog bojazni da bi u kaznenom postupku mogao utjecati na svjedoke, određen istražni zatvor u kojemu, po tom rješenju, može biti trideset dana.

Slijede istražna ročišta u Županijskome državnom odvjetništvu, a kako je za Hinu rekla zamjenica županijske državne odvjetnice Ljubica Fiškuš-Šumonja, javnost neće biti obavještavana o tijeku istrage jer je riječ o "mlađem punoljetniku i u interesu je istrage da se o slučaju ne daju podatci".

"Sve ide po Zakonu o sudovima za mladež, gdje su postupci tajni. Žrtva je također mlađa punoljetnica, mlađa od 23 godine, pa se ne ide van s uobičajenim podatcima ni u interesu zaštite žrtve. Ti su postupci tajni zbog zaštite osobnog i obiteljskog života žrtve", rekla je Fiškuš-Šumonja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene