Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ga ozlijedio

Nasilje u Zagrebu: Vozač premlatio pješaka koji mu je smetao u prometu i otišao

Policijsko vozilo (Foto/Arhiva: Igor Kralj/PIXSELL)
Policijsko vozilo (Foto/Arhiva: Igor Kralj/PIXSELL)
Zagrebačka policija osumnjičila je 61-godišnjeg vozača da je početkom tjedna u Vodnikovoj ulici udarcem šakom u glavu teško ozlijedio 36-godišnjeg pješaka koji ga je omeo jer je prelazio prometnicu mimo obilježenog pješačkog prijelaza, što je još jedan slučaj prometnog nasilja u gradu.

To se dogodio u ponedjeljak oko 10:15 u Vodnikovoj ulici, gdje je pješak prelazeći kolnik na dijelu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza omeo vozača Mini Coopera zagrebačkih oznaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati"

Pješak je potom nastavio prelaziti cestu, ali je ljutiti vozač izišao iz automobila, prišao mu s leđa i šakom ga udario u zatiljak, zbog čega se pješak srušio na tlo, dok se osumnjičeni 61-godišnjak vozilom udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđeni pješak kolima hitne pomoći prevezen je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su osumnjičenog nasilnika naknadno pronašli policajci i predali ga pritvorskom nadzorniku, uz posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Česta nasilja u prometu

Zagrepčani su u posljednje vrijeme često mogli svjedočiti nasilnim prometnim situacijama.

U veljači je 58-godišnji vozač u Prilazu baruna Filipovića premlatio 31-godišnju zagrebačku grafičarku nakon što ju je zamalo pregazio automobilom. Vozač je prvo bio prijavljen samo prekršajno, ali je nakon preotvaranja slučaja uhićen zbog nasilničkog ponašanja.

Zgražanje je u javnosti izazvao i nedavni napad na taksista koji je završio s teškim ozljedama lica i oka u bolnici nakon što ga je u nedjelju oko 5:30 bez povoda premlatio 23-godišnjak.

Snimke su pokazale da je agresivni mladić rukama i nogama tukao taksista, koji mu nije htio uzvratiti nasiljem iako je imao pištolj iz kojeg je samo dvaput zapucao u zrak. (Hina)

Aktualno Stravična tragedija u Portugalu: Broj poginulih turista u prevrtanju autobusa popeo se na 29 Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Foto: STRINGER / AFP Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Nesreća u Portugalu (Foto: STRINGER / AFP) Foto: STRINGER / AFP Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Nesreća turističkog autobusa u Portugalu (Foto: AFP) Svijet Stravična tragedija u Portugalu: Broj poginulih turista u prevrtanju autobusa popeo se na 29 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene