Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROMETNI UŽASI

Strava na cesti: Vozio više od 180 km/h i pretjecao kolonu na Krčkom mostu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač motocikla na auto cesti A7 iz smjera Križišća prema Krku počinio je nekoliko prekršaja u utorak.

Tijekom jučerašnjeg dana posada policijskog presretača Policijske uprave primorsko-goranske zabilježila je više prekršaja prekoračenja dozvoljenih brzina kretanja vozila, kao i drugih prometnih prekršaja.

''Istaknuo se'' vozač motocikla koji je na auto cesti A7, iz smjera Križišća prema Krku počinio nekoliko prekršaja.

''Riječ je o 23-godišnjem hrvatskom državljaninu kojega je posada presretača snimila u 8:14 dok je upravljao motociklom marke Yamaha, riječkih registracijskih oznaka, u blizini čvora Hreljin u velikom prekoračenju brzine i nakon toga u pretjecanju s desne strane kolnika u dva navrata te u pretjecanju kolone vozila na Krčkom mostu preko pune linije'', objavila je policija.

Kretao se brzinom od 182 km/h na dijelu prometnice gdje je ograničenje brzine 100 km/h te nastavio činiti prekršaje dionicom Sv. Kuzam-Kraljevica-most Krk.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 NA DUŽNOSTI Teško ozlijeđen policajac: Motorom prebrzo uletio u zavoj i završio u dubokoj provaliji
Pročitajte i ovo Vožnja Darka Milinovića brza vožnja na grobniku Bivši ministar objavio snimku nove vratolomije, motorom jurio 260 na sat: "To morate doživjeti..."

''Zbog počinjenja navedenih prekršaja, u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izdani su mu prekršajni nalozi s ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 15.500 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima odgovarajuće kategorije na razdoblje od 13 mjeseci'', priopćila je policija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene