Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula 44-godišnjakinja

Strava kod Sunje: Vozačica udarila u betonski most i ostala zaglavljena u autu koji se zapalio, suputnik izletio iz vozila

Prometna nesreća, arhiva (Foto: Pixell)
Prometna nesreća, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak navečer u mjestu Staza na području Sunje dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala vozačica (44), dok je njezin suputnik teško ozlijeđen.

Nesreća se dogodila kada je 44-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim automobilom njemačkih registracija, u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom, sišla s kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja i udarca u stup javne rasvjete, objavila je PU sisačko-moslavačka detalje nesreće.

Kao putnik u vozilu nalazio se muškarac, čiji identitet do sada nije utvrđen, a koji je od siline udarca izletio iz vozila na travnatu površinu, dok se prednji dio automobila zapalio. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Staza, a vozačica je izvučena iz vozila i zajedno s ozlijeđenim muškarcem prevezena u sisačku Opću bolnicu, gdje je ona preminula, a njemu su konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Vezano za ovu prometnu nesreću policija će Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće, a utvrđivanje identiteta muškarca nastavlja se.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene