Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morali ga uspavati

Strašno: Psu ubacili petardu u usta, morali ga uspavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju popodne jedna ili više nepoznatih osoba psu su stavili petardu u usta i aktivirali je. Pas je pretrpio strašne ozljede zbog kojih je morao biti i uspavan.

Ovaj okrutni čin se dogodio u mjestu Galižani kod Pule, a psa je morao uspavati dežurni veterinar pulske veterinarske stanice Stjepan Kočar. 'Riječ je o zdravom, velikom odraslom psu, 8-godišnjem mješancu u tipu njemačkog ovčara, kojemu je petarda nanijela doista strašne ozljede usne šupljine. Nažalost, moja je procjena bila da ga moram uspavati jer je to za njega bilo jedino rješenje, rekao je veterinar Kočar za Glas Istre.

>>
FOTO Pakao na lancu...

Veterinar je rekao i kako se u svojoj veterinarskoj karijeri svega nagledao, od zlostavljanih mačaka do pretučenih pasa, ali da nešto ovako brutalno nikada nije vidio. 'Stoga sam cijeli slučaj prijavio policiji i oni su doista brzo došli, a sada ćemo svu dokumentaciju i zapisnik o ozljedama pripremiti i predati policiji da dalje postupaju, dodao je.

Luciano Zaharija čija je majka vlasnica psa kazao je da je pas bio miran te da nikad nije pokazao agresivnost. 'Taj pas nije bio na lancu, bio je u dvorištu, ali nikada nije izlazio, niti je mogao jer je okolo bio tri metra visok zid', dodao je.

Nagađa se da su ovaj brutalan čin počinile mlađe osobe s kojima građani Galižana često imaju problema.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Slika nije dostupna Monstruozan čin u Zagrebu Psu eksplodirala petarda u ustima, morali su ga uspavati

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene