Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđeno da je dojava lažna

Srpski demokratski forum primio prijetnju o postavljenoj bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski demokratski forum danas je oko podneva primio telefonsku prijetnju o postavljenoj bombi u svojem uredu u Pakracu, a policija je utvrdila da je riječ o lažnoj dojavi te traga za dojavljivačem.

Srpski demokratski forum priopćio je danas kako im je muški glas preko telefona poručio: 'Četnici, u hodniku vam je postavljena bomba.'

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

O svemu je obaviještena policija, koja je odmah stigla te blokirala i osigurala područje oko SDF-ova ureda u Pakracu. Pregledala je kuću u kojoj je ured SDF-a, a stigle su i ekipe vatrogasaca i hitne pomoći, priopćio je Srpski demokratski forum.

Načelnik Odjela kriminalističke policije požeško-slavonske Policijske uprave Željko Grgić potvrdio je da je Srpski demokratski forum u Pakracu primio telefonsku dojavu o podmetnutoj bombi u kući kojom se koristi. Policija je odmah blokirala šire područje oko kuće, a pri pregledu kuće i prostora oko nje pirotehničari Policijske uprave nisu pronašli eksplozivnu napravu, rekao je Grgić. Istaknuo je da je policija utvrdila kako je riječ o lažnoj dojavi te traga za dojavljivačem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene