Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSUMNJIČENI S DOSJEOM

Policija objavila detalje ubojstva u Splitu, otkrili i što su pronašli u pretrazi doma i vozila ubojice

Splitska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom, uhićenim u subotu zbog sumnje u pokušaj ubojstva 35-godišnjeg muškarca na Kozjaku kraj Splita.

Nakon dovršene kriminalističke istrage nad 49-godišnjim muškarcem koji je uhićen u subotu zbog sumnje u ubojstvo 35-godišnjeg muškarca čiji je nestanak prijavljen 3. veljače, splitska policija u nedjelju je objavila detalje zločina.

49-godišnjak se sumnjiči da je 35-godišnjaka ubio 03. veljače 2022. godine na području Splita u osobnom vozilu iz vatrenog oružja. Mrtvo tijelo ostavio je na predjelu Malačka na Kozjaku.

"U sklopu kriminalističkog izvršeno je više pretraga doma, vozila, te očevida na otvorenom prostoru. Pronađena su dva komada kratkog vatrenog oružja. Nakon dovršenog istraživanja 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku", objavila je policija.

Pročitajte i ovo Brutalan napad na dvije žene u Splitu - 3 pretrpjele višestruke​​ ozljed​e Optužen za dva pokušaja ubojstva: Ničim izazvan brutalno napao dvije žene u Splitu, jednu udario bocom po glavi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UBIO RODITELJE Osumnjičenom za stravično ubojstvo u Puli određeno mjesec dana istražnog zatvora. Oglasio se i DORH

Još nije službeno priopćen motiv zločina, no lokalni mediji pišu kako je osumnjičeni svjedok u postupku koji se vodi protiv tamošnje zločinačke organizacije. Navode i kako je 2012. godine na splitskom Županijskome sudu osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubojstva iz koristoljublja 90-godišnje starice u Frankfurtu.

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene