Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBIO RODITELJE

Osumnjičenom za stravično ubojstvo u Puli određeno mjesec dana istražnog zatvora. Oglasio se i DORH

Osumnjičeni zbog teškog ubojstva majke i oca u Puli u nedejlju je pritvoren, a nadležno tužiteljstvo otvorilo je istragu.

Nakon što je 39-godišnjak iz Pule, osumnjičen zbog ubojstva majke i oca ispitan pred nadležnim tužiteljstvom, sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je istražni zatvor od 30 dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, priopćeno je u nedjelju iz pulskog ŽDO-a.

"Tužiteljstvo je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje da bi počinio dva kaznena djela ubojstva.
Osnovano se sumnja da je okrivljeni 38-godišnjak od 13. do 14. siječnja 2022. u obiteljskoj kući u Puli, u nakani da liši života 67-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske i 66-godišnju državljanku Republike Hrvatske, hicima iz vatrenog oružja nanio im prostrijelne rane te su oni preminuli uslijed zadobivenih ozljeda", navodi se u priopćenju iz ŽDO-a Pula.

Zločin koji je zgrozio javnost dogodio se u četvrtak u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatvorio ih u najlonske vreće? Osumnjičeni za strašna ubojstva u Puli priveden na ispitivanje. Sve je više detalja mučnog slučaja

Pročitajte i ovo Lina Dollar OČEVID U TIJEKU Novi detalji strašnog zločina u Puli: U kući pronađene dvije mrtve osobe. Sin ubio oca i majku, sam se prijavio policiji?

Okolnosti tog stravičnog čina još nisu isplivale u javnost, nagađa se tek da su tijela majke i oca pronađena u najlonskim vrećama u garaži.

Ubojstva su se dogodila u četvrtak, a policija je ubijene pronašla u petak poslijepodne, kada je osumnjičeni odveden u postaju na kriminalističku obradu.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene