Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČLAN ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE

Kod Splita pronađeno beživotno tijelo muškarca, policija sumnja na ubojstvo. Jedna osoba je privedena

Splitska policija na području Malačke u subotu je pronašla mrtvog muškarca, čiji je nestanak objavljen 3. veljače. Sumnjaju u kazneno djelo. U tijeku je krim obrada.

Splitska policija u subotu oko 18:30 sati na području Malačke na Kozjaku pronašla je mrtvog muškarca, čiji je nestanak prijavljen 3. siječnja ove godine. Sumnja se u nasilnu smrt, a u tijeku je očevid. Muškarac koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom priveden je na kriminalističko istraživanje, priopćeno je iz policije u subotu navečer.

Lokalni mediji pišu da je ubijeni član zločinačke organizacije te da je bila riječ o obračunu. 

U petak je PU splitsko-dalmatinskoj prijavljen nestanak dvojice muškaraca koji su posljednji put viđeni zajedno 03. veljače 2022. godine na području Splita.

"Odmah po zaprimljenim prijavama nestanka pokrenuto je intenzivno traganje za osobama. Jučer tijekom dana na području Splita pronađeno je osobno vozilo koje koristi jedan od njih", navedeno je u priopćenju.

Jedan od muškaraca za kojim se tragalo je pronađen i doveden na kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Pronađeni Petar Marčinko radost u Čepikućama Misterij hrvatskog pomorca koji je nađen nakon 30 godina: Došao do veleposlanstva i zatražio hrvatske papire. U rodnom kraju spremni su za feštu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Javite policiji Jeste li ga vidjeli? Kod Kutjeva nestao 62-godišnji Marko Flanjak, gubi mu se svaki trag

Drugi je nađen mrtav na Kozjaku. O svemu je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene