Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kritičnom stanju

Solin: Učenici se vrh kišobrana zario u oko!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U solinskoj osnovnoj školi u srijedu ujutro sedmogodišnja djevojčica zadobila je po život opasne ozljede kada se u igri, navodno, spotaknula i pala na vrh kišobrana koji joj se zabio u oko.

Teško ozlijeđeno djevojčica je kolima Hitne medicinske pomoći prebačeno u KBC Split gdje se, kako se neslužbeno doznaje, liječnici bore za njen život.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

Splitska je policija tek dala informaciju da se slučaj teškog ranjavanja djeteta dogodio u 9:30 sati pred osnovnom školom gdje je došlo do ozljeđivanja zbog kojeg je dijete hospitalizirano.

Neslužbeno se doznaje da je nastradala sedmogodišnja djevojčica u osnovnoj školi "Vjekoslav Parać" dok se igrala sa svojim vršnjacima. Navodno se u jednom trenutku spotaknula i pala nakon čega joj se dio vrha kišobrana zabio u oko.

Lokalni mediji pišu da je oštrica kišobrana djevojčici prošla kroz oko te probila mozak zbog čega se slomila baze lubanje. Sedmogodišnjakinja je zbog toga navodno priključena na respirator, a policija na mjestu nesreće obavlja očevid kako bi se utvrdila sve okolnosti stradavanja. (Hina)

Nejerojatno što je dječak (10) preživio!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene