Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe privedene

FOTO Zaštitar umro nakon tučnjave: "Smirivao je dvojicu mladića i samo se srušio". Ravnatelj bolnice: "Imao je ozljede"

Aktualno Galerija Noćni klub u Biogradu - 3 Noćni klub u Biogradu - 3 Foto: Zvonko Pavich/Cropix Noćni klub u Biogradu - 5 Noćni klub u Biogradu - 5 Foto: Zvonko Pavich/Cropix Noćni klub u Biogradu - 4 Noćni klub u Biogradu - 4 Foto: Zvonko Pavich/Cropix Noćni klub u Biogradu - 1 Noćni klub u Biogradu - 1 Foto: Zvonko Pavich/Cropix +1 Ilustracija Galerija 1/6 >>
U noćnom klubu u Biogradu na Moru noćas se potuklo više osoba. Jedan muškarac je preminuo, a kako je došlo do smrti, policija istražuje. Dvije su osobe privedene.

Jedna osoba je preminula nakon što je izbila tučnjava u noćnom klubu u Biogradu na Moru oko četiri sata u noći sa subote na nedjelju. 

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći 54-godišnjak, inače zaštitar u klubu, prevezen je u Opću bolnicu Zadar, u kojoj je preminuo.

"U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid, dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja", izvijestila je PU zadarska.

Prema nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Prema neslužbenim informacijama, moguće je da je muškarac umro od zdravstvenih problema ili spleta okolnosti, a ne direktno od posljedica kaznenog djela. 

Policija se u vezi s ovim događajem obratila javnosti. Izjavu možete pogledati >>OVDJE.

Pročitajte i ovo Ilustracija Privedeno više osoba VIDEO Kaos u Kutini: Svađa prerasla u masovnu tučnjavu na ulici, pogledajte kako je to izgledalo

"Nije bila masovna tučnjava"

Vlasnik noćnog kluba Daniel Šangulin nije dao izjave o cijelom slučaju, no njegov otac Tonči, koji je bio dugogodišnji predsjednik Gradskog vijeća Biograda, rekao je za Zadarski.hr kako je 54-godišnjak stradao dok je pokušavao smiriti sukob između dvojice mladića.

"Nažalost se dogodila nesreća, no nije bila riječ o masovnoj tučnjavi. Zaštitar se posljednjih dana žalio na zdravstvenu situaciju koja nije bila dobra, no nije išao liječniku. Kada je krenuo smiriti dvojicu mladića jednostavno se srušio, nitko ga nije udario", rekao je Šangulin.

Ravnatelj zadarske Opće bolnice Željko Čulina potvrdio je kako je 54-godišnjak preminuo na putu do zadarske Opće bolnice. Kada je dovezen već je bio mrtav, no na tijelu je imao tragove ozlijeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene