Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno više osoba

VIDEO Kaos u Kutini: Svađa prerasla u masovnu tučnjavu na ulici, pogledajte kako je to izgledalo

U Kutini je u ponedjeljak navečer izbila masovna tučnjava u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, potvrdili su iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke županije.

U Kutini je u ponedjeljak oko 20:20 došlo do sukoba u Ulici kralja Petra Krešimira IV. Policija navodi da je došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane više osoba koje su se međusobno verbalno, a potom i fizički sukobili.

"Potom se oko 20:30 sati, na raskrižju ulica Kralja Petra Krešimira IV, Stjepana Radića i Zagrebačke ulice, muška osoba kombijem bez zaustavljanja zabila u više osobnih automobila", za Dnevnik Nove TV rekao je glasnogovornik policija Dario Kačmarčik.

Ozlijeđena jedna osoba

U navedenom događaju za sada je jedna osoba zatražila liječničku pomoć te su mu konstatirane lake tjelesne ozljede.

 

"Sudionici ovog događaja su privedeni u nadležnu policijsku postaju i nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje te će se utvrditi točne okolnosti ovog događaja", objasnio je Kačmarčik.

Radi se o masovnoj tučnjavi u kojoj je sudjelovalo puno ljudi, a motiv sukoba zasad nije poznat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ugrožavanje sigurnosti Potjera na Ipsilonu: Vozač se okrenuo u tunelu, bježao policiji i bacao stvari, hospitaliziran je

Zbog incidenta jedno vrijeme je bio blokiran dio grada, no većina se sudionika nakon dolaska policije udaljila s mjesta događaja.

Pojavila se snimka sudara

Jednu od snimki na Facebooku podijelio je i lokalni Kutina News.

Pročitajte i ovo Policija - 4 Obavljen očevid Nesreća u Vrbovcu: Izbio požar na televizoru u kuhinji, pronađeno tijelo žene

"Kutina: Dramatična snimka građana na kojoj se vidi sudar dva vozila u okviru sinoćnjeg sukoba. Vidi se i kako vozilo kreće u suprotni trak prema nepoznatoj osobi koja se nalazi ispred te kreće prema automobilu, a zatim se spašava bijegom. Zatim na vozilo nalijeće kamionet, grupa sudionika tučnjave izvlači zatim vozača iz kamioneta. Sve se to događalo pred očima šokiranih građana Kutine", napisali su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene