Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AUTOCESTA PONOVO OTVORENA

VIDEO Vozač zaspao na trenutak i ubio 10 ljudi: Šlep služba odvezla autobus smrti

U nedjelju ujutro na autocesti kod Slavonskog Broda s ceste je sletio kosovski autobus. Nakon obavljenog očevida, autobus je izvučen s travnate površine i šlep služba ga odvozi kako ne bi ometao promet.

Stravična prometna nesreća dogodila se kod Slavonskog Broda u nedjelju nešto poslije 6 sati ujutro. Autobus sa 67 putnika i dva vozača sletio je s autoceste na travnatu površinu i prevrnuo se na bok.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije

U autobusu u vlasništvu tvrtke Deva Tours s Kosova u prometnoj nesreći je poginulo 10 osoba, više od 40 ih je ozlijeđeno. Najteže ozlijeđeni su operirani, ostali su zbrinuti u slavonskobrodskoj bolnici.

Vozač koji je sjedio za volanom u trenutku nesreće je ispitan, iz državnog odvjetništva se doznaje da je priznao kako je u jednom trenutku zaspao. U autobusu je bilo petnaestero djece. Od njih je teže stradala jedna djevojčica.

Dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod Zapad i Slavonski Brod Istok u smjeru Lipovca bila je zbog očevida i uklanjanja autobusa satima zatvorena za sav promet.

Reporterka Dnevnika Nove TV Matea Drmić snimila je šlepanje autobusa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene