Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sumnja se da je 40-godišnjak izvanbračnoj supruzi tijekom šestodnevnog zatočeništva uskraćivao hranu i lijekove.


Šibenska policija uhitila je 40-godišnjaka zbog sumnje da je šest dana držao zatvorenu izvranbračnu suprugu, uskraćujući joj hranu i lijekove, te da je u zadnja tri mjeseca, osim njoj, uz prijetnje verbalno napadao i njezinu kćer.

Vezani članci Pas, ilustracija Ženu i njezina samojeda u šetnji izgrizao pas koji je istrčao iz dvorišta: ''Zgrabio ga je pa je napao mene'' Policija, ilustracija Što sve nije skrivio? Uhvaćen 19-godišnjak s poduljim popisom prometnih prekršaja, prijeti mu paprena kazna

PU šibensko-kninska je Šibenčanina pritvorila i kazneno prijavila za prijetnju i protupravno oduzimanje slobode 45-godišnjoj izvanbračnoj suprugi, kao i za povredu djetetovih prava.

U centru su znali za zlostavljanje djece, ali nitko nije ništa učinio?!

Istragom je utvrđeno kako je osumnjičeni od prosinca prošle godine svoju partnericu učestalo verbalno napadao i vrijeđao, a od 13. do 19. ožujka, uz ozbiljnu prijetnju, protupravno ju je držao zatvorenu, uskraćujući joj hranu i lijekove.

Verbalno je napadao i grubo vrijeđao i njezinu kćer, prisiljavajući je na skrb o troškovima domaćinstva, navode u šibenskoj policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook