Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na mjesec dana

Selo odahnulo: Bombaš iz Gornje Stubice u istražnom zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 65-godišnjeg Ivana Labaša.

Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog za istražni zatvor zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari zbog opasnosti od ponavljanja djela. Sud je donio rješenje o određivanju istražnog zatvora i to u trajanju od mjesec dana, kamo je jučer prepraćen.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

>> Bombaš vikao 'vadi kćer iz kuće, sve ću ih pobiti'!

Kako smo izvjestili, Ivan Labaš bacio je dvije bombe u dvorišta svojih susjeda, od čijih je eksplozija nastala materijalna šteta, a on sam je lakše ozlijeđen. U kući je policija pronašla jednu kuburu domaće izrade te dvije lovačke patrone i metak za pištolj. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene