Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Donjoj Stubici izbjegnuta veća tragedija

Bombaš vikao 'vadi kćer iz kuće, sve ću ih pobiti'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (65) je bacio dvije bombe u dvorište svojih susjeda u Svetom Mateju kod Donje Stubice.

U Svetom Mateju kod Donje Stubice muškarac (65) bacio je jučer u 19.50 dvije bombe u dvorišta dviju kuća svojih susjeda te je ranio 18-godišnju djevojku koja se nalazila u kući.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

U napadu je ranjen i sam napadač te su oboje prevezeni u bolnicu u Zaboku. Oštećene su dvije kuće, tri automobila i traktor.

U dvorištu susjeda pomahnitalog 65-godišnjaka koji je bacio bombe održavao se tulum koji je počeo malo prije nemilog događaja. Mlado društvo je baš počelo paliti roštilj kada je došao 65-godišnjak i bacio bombu na terasu s roštiljem. Tom prilikom je lakše ranjena 18-godišnjakinja. Tada je iz susjednog dvorišta na napadača počeo vikati drugi susjed te je bombaš potrčao za njim i u njegovo dvorište bacio bombu.

Ostali susjedi iz ulice su čuli svu tu buku i uspjeli su ga svladati do dolaska policije. Jedan od susjeda kaže da mu je vikao da je i njegova kćer unutra da bi napadač uzviknuo 'vadi kćer van, sve ću ih pobiti'.

Susjedi kažu da s njime nikada nije bilo problema niti incidenata te se ne zna što mu je jučer bilo.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene