Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaposlenica (25) jednog trgovačkog obrta iz Vinkovaca prijavila je svoga poslodavca (46) zbog bludnih radnji.


Gazda je prvi put zaskočio djelatnicu u srpnju 2009. godine, a drugi put u utorak, ovoga tjedna, nakon čega je podnesena prijava, obavljena kriminalistička istraga, a poslodavac prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Vezani članci Alergične na grudnjake Zbog njihove alergije drugi imaju problema s disanjem: Ne podnose grudnjake i ponosno to pokazuju Bujne djevojke Pohvalile se svojim bujnim intervencijama u prostor, što kažete na njihov performans?

'Počinitelj je žrtvu dirao za grudi, a ona se zbog toga javila i liječniku koji je dijagnosticirao lakše ozljede. Riječ je o oguljotinama i ogrebotinama' kratko je rekao Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, odbijajući odgovoriti na svako drugo pitanje koje smo mu uputili.

'Ako se prvi slučaj dogodio prije dvije godine, zašto tada nije reagirala i prijavila ga policiji? Sve ovo danas bi se izbjeglo. Međutim, pitanje je i u kakvoj se situaciji nalazi ta žena i kako zapravo ide cijela priča' rekla nam je jedna od vinkovačkih prodavačica. (VLM Agencija)