Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijede mozga

Rijeka: Dvoje ranjenih u veoma teškom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anita Šalov (19) ranjena hicem iz pištolja u glavu te Drago Babić (56) koji je u noći na subotu ispalio hitac, a potom na isti način sebi pokušao oduzeti život u vrlo su teškom stanju te je njihov oporavak neizvjestan, doznaje se popodne u Jedinici intenzivnog liječenja u Kliničkom bolničkom centru u Rijeci.

Oboje imaju teške ozljede mozga, a liječnici ih pokušavaju održati na životu. Na Korzu je Drago Babić najprije pucao iz pištolja u Zorana Šalova prostrijelivši mu rame i ruku. Babić je zatim otišao u mjesto Sobole sjeverno od Rijeke kod Šalovljeva brata gdje je pucao u glavu Aniti Šalov, nećakinji ranjenog Zorana Šalova.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

>> Motiv pucnjave u Rijeci osobne naravi?

>> Pokušao ubiti dvoje te presuditi sebi

Nakon toga Babić je pobjegao, a policija ga je pronašla oko 6 sati ujutro blizu njegova stana prostrijeljene glave. Policija još uvijek utvrđuje okolnosti tog slučaja pa su Babićevi motivi još nepoznati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene