Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Rijeci

Pokušao ubiti dvoje pa presuditi sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas su u Rijeci ranjene tri osobe - 55-godišnjak je pokušao ubiti 35-godišnjeg muškarca i 18-godišnju djevojku no samo ih je ranio. Na kraju je pokušao ubiti i sebe, no nije uspio. Svo troje prevezeno je u KBC Sušak.

Noćas oko 01,10 sati riječka policija je dobila dojavu da je na Korzu došlo do pucnjave. Policija je na mjestu pucnjave zatekla ozlijeđenog 35-godišnjeg muškarca koji je prevezen u KBC Sušak , gdje je utvrđeno da je zadobio dvije prostrijelne rane. Nalazi se izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba Policija, ilustracija Završena istraga Pijan pokazivao pištolj na benzinskoj pa slučajno opalio i upucao 26-godišnjaka

Oko 02,30 sati policija je zaprimila obavijest građanke da je njoj poznata osoba 'ubila' njenu kćerku. Odmah po zaprimanju dojave policijski službenici uputili su se na mjesto događaja, u obiteljsku kuću u Sobolima, na području Čavli, gdje je obavljen očevid. 18-godišnja Riječanka koja je zadobila ozljedu u predjelu glave uslijed pucanja iz vatrenog oružja prevezena je u KBC Sušak.

Policija je povezala ova dva ranjavanja te krenula u potragu za 55-godišnjim Riječaninom kojega se dovodi u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela.

Oko 06,10 sati čuo se još jedan pucanj iz vatrenoga oružja. Dolaskom policije zatečena je muška osoba s povredom u predjelu glave, a pored njega i pištolj. Utvrđeno je da se radi o muškarcu za kojim je policija prethodno tragala, 55-godišnjem Riječaninu koji je prevezen u KBC Sušak.
Sve okolnosti navedenih događaja policija još uvijek utvrđuje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene