Policija u Splitu, ilustracija (Foto: Pixsell,Miranda Cikotic)
Policija u Splitu, ilustracija (Foto: Pixsell,Miranda Cikotic) Foto: Pixsell,Miranda Cikotic

U Splitu je uhićen muškarac koji je u subotu pokušao ubiti susjeda, javlja policija.


39-godišnjak je uhićen uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva. Protiv njega slijedi i prekršajni Optužni prijedlog zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, priopćeno je iz policije.

Vezani članci Mjesto terorističkog napada u Beču Napadač iz Beča krvavi pohod najavio na Instagramu, odgovornost za napad preuzela je Islamska država Policijski očevid nakon pucnjave u Splitu (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) U Splitu propucan muškarac (28): Na njega su pucali još u svibnju?

Podsjetimo, u subotu oko 14 sati i 40 minuta u Mosećkoj ulici u Splitu iz vatrenog je oružja ozlijeđen muškarac (38), koji je s teškim ozlijedama prevezen u bolnicu.

39-godišnjak je ranio hicem iz pištolja prvog susjeda koji se došao požaliti zbog buke koja je dopirala iz njegovog stana. Iz neposredne blizine upucao ga je u donji dio trbuha.

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

Osumnjičeni muškarac se nakon napada povukao u svoj stan, a kada su stigli specijalci, predao se pa je priveden. I njega je pregledao liječnik koji je potvrdio da je 39-godišnjak sposoban za provođenje kriminalističke obrade nad njim.

Prema riječima punca napadnutog muškarca, 39-godišnjak je u petak gol s nožem u ruci pokušao u svoj stan odvući i silovati njegovu kćer. Dodaje kako ih je prvi susjed, inače pomorac, godinama terorizirao te da su u više navrata o tome obavještavali policiju.

Tvrđava na Srđu se raspada: ''Ovo je ogledni primjer negativne prakse koja omogućuje različitim kokošarima nadzor nad najvrjednijim prostorima''