Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena istraga

Pucnjava u Splitu: Muškarac koji je ranio susjeda pritvoren uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je uhićen muškarac koji je u subotu pokušao ubiti susjeda, javlja policija.

39-godišnjak je uhićen uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva. Protiv njega slijedi i prekršajni Optužni prijedlog zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, priopćeno je iz policije.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Podsjetimo, u subotu oko 14 sati i 40 minuta u Mosećkoj ulici u Splitu iz vatrenog je oružja ozlijeđen muškarac (38), koji je s teškim ozlijedama prevezen u bolnicu.

39-godišnjak je ranio hicem iz pištolja prvog susjeda koji se došao požaliti zbog buke koja je dopirala iz njegovog stana. Iz neposredne blizine upucao ga je u donji dio trbuha.

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

Osumnjičeni muškarac se nakon napada povukao u svoj stan, a kada su stigli specijalci, predao se pa je priveden. I njega je pregledao liječnik koji je potvrdio da je 39-godišnjak sposoban za provođenje kriminalističke obrade nad njim.

Prema riječima punca napadnutog muškarca, 39-godišnjak je u petak gol s nožem u ruci pokušao u svoj stan odvući i silovati njegovu kćer. Dodaje kako ih je prvi susjed, inače pomorac, godinama terorizirao te da su u više navrata o tome obavještavali policiju.

Aktualno Tvrđava na Srđu se raspada: ''Ovo je ogledni primjer negativne prakse koja omogućuje različitim kokošarima nadzor nad najvrjednijim prostorima'' Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković (Foto: Dnevnik.hr) Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Paula Klaić Saulačić razgovara sa Đurom Caporom iz građanske uinicijative Srđ je naš o stanju tvrđave (Foto: Dnevnik.hr) Paula Klaić Saulačić razgovara sa Đurom Caporom iz građanske uinicijative Srđ je naš o stanju tvrđave (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Đuro Capor iz građanske inicijative Srđ je naš (Foto: Dnevnik.hr) Đuro Capor iz građanske inicijative Srđ je naš (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Grafika Razvoj golf (Foto: Dnevnik.hr) Grafika Razvoj golf (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ravnateljica muzeja domovinskog rata Varina Jurica (Foto: Dnevnik.hr) Ravnateljica muzeja domovinskog rata Varina Jurica (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +5 Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Tvrđava na Srđu se raspada: ''Ovo je ogledni primjer negativne prakse koja omogućuje različitim kokošarima nadzor nad najvrjednijim prostorima'' 1/11 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene