Policijski očevid, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL) Foto: Jurica Galoi?/PIXSELL

Oko 14 sati i 40 minuta u Mosećkoj ulici u Splitu iz vatrenog je oružja ozlijeđen muškarac (38), koji je s teškim ozlijedama prevezen u bolnicu. Policija je potvrdila da je uhićena jedna muška osoba, te da je kriminalističko istraživanje je u tijeku.


Splićane je u 14 sati i 40 minuta uznemirila pucnjava u Mosećkoj ulici na broju 93. Napadač je 38-godišnjeg muškarca upucao iz vatrenog oružja iz neposredne blizine, a kako javljaju 24 sata, muškarci su susjedi.

Vezani članci U centru Splita upucana trojica muškaraca - 4 Nezapamćen zločin u Splitu: Mladi pomorac ubio tri muškarca iz osvete, policiju dočekao u kafiću? Navodni napadač u Splitu Internetom kruži jeziva snimka: Ubojica iz Splita opušteno šetao centrom grada s puškom u ruci?

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Osumnjičeni muškarac se nakon napada povukao u svoj stan, a kada su stigli specijalci, predao se i odveden je na obradu.

''Već godinu i pol imamo problem s tim čovjekom. Upozorili smo i policiju. Nekada izađu na prijavu, a nekada ne. Rekli su nam da ne mogu riješiti problem jer ne mogu ući u stan jer je zaključan. Rekli smo im da postoji mogućnost da se dogodi neka nesreća, da će nekoga ubiti. Već je i prije prijetio'', kaže punac napadnutog koji tvrdi da je isti muškarac u petak gol s nožem u ruci pokušao u svoj stan odvući i silovati njegovu kćer.