Policijski očevid, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)
Policijski očevid, ilustracija (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)

Oko 14 sati i 40 minuta u Mosećkoj ulici u Splitu iz vatrenog je oružja ozlijeđen muškarac (38), koji je s teškim ozlijedama prevezen u bolnicu. Policija je potvrdila da je uhićena jedna muška osoba, te da je kriminalističko istraživanje je u tijeku.


Splićane je u 14 sati i 40 minuta uznemirila pucnjava u Mosećkoj ulici na broju 93. Napadač je 38-godišnjeg muškarca upucao iz vatrenog oružja iz neposredne blizine, a kako javljaju 24 sata, muškarci su susjedi.

Vezani članci Maya Berović (Foto: Instagram) Napadači pucali na članove benda trenutno najveće balkanske zvijezde, ona sve gledala Hitna pomoć Split (Foto: Dnevnik.hr) Djevojčicu (14) u Splitu napao pas i teško je ozlijedio, zadržana je u bolnici

Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Osumnjičeni muškarac se nakon napada povukao u svoj stan, a kada su stigli specijalci, predao se i odveden je na obradu.

''Već godinu i pol imamo problem s tim čovjekom. Upozorili smo i policiju. Nekada izađu na prijavu, a nekada ne. Rekli su nam da ne mogu riješiti problem jer ne mogu ući u stan jer je zaključan. Rekli smo im da postoji mogućnost da se dogodi neka nesreća, da će nekoga ubiti. Već je i prije prijetio'', kaže punac napadnutog koji tvrdi da je isti muškarac u petak gol s nožem u ruci pokušao u svoj stan odvući i silovati njegovu kćer.