Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

U Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, u blizini studentskog doma, automobil se, u subotu u kasnim večernjim satima, zaletio u autobus.


Prometna nesreća u kojoj su sudjelovali autobus ZET-a i osobni automobil dogodila se nešto prije 22 sata u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, potvrdili su u zagrebačkoj policiji.

Kako kažu lakše je ozlijeđen vozač automobila, a iz autobusa za sada nitko nije zatražio liječničku pomoć. Vozač (21) je bio u alkoholiziranom stanju i imao je 1,5 promila alkohola u krvi. 

Od siline udarca i velike štete na automobilu benzin se razlio po cesti, a na mjesto nesreće uz policiju i Hitnu pomoć izašli su i vatrogasci, jer se iz automobila nakon nesreće počelo dimiti.

''Ja sam bila u autobusu, udarac je bio jak, svi smo poletjeli naprijed. Izašli smo zatim van, a pošto je auto udario u rub, odletio je i blokirao cestu. Djevojke iza mene u busu su vrisnule, svi smo bili u šoku. Vozač busa je izišao van, rekao je da iziđemo svi bez panike, bio je smiren'', rekla je jedna od putnica iz autobusa za 24 sata.