Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragedija na a1

Policija objavila detalje nesreće u kojoj su četiri osobe poginule: Kombi je bio propisno zaustavljen, a onda je udario kamion...

Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 3
Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 3 Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 3 Foto: DNEVNIK.hr Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 4 Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 5 Galerija 1/3 >>
Policijsko izvješće navodi nove detalje prometne nesreće na A1 u smjeru Karlovca u kojoj je smrtno stradalo četvero ljudi.

Oko 7:20 sati u subotu, na A1, na 19. kilometru iza odmorišta Desinec u smjeru Karlovca, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovali teretno vozilo (kamion) i kombi vozilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Policijsko izvješće navodi kako se vozač kamiona do 19. kilometra nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već se nepropisno kretao većim dijelom prometne trake za zaustavljanje vozila u nuždi.

Tada je prednjim desnim dijelom teretnog vozila naletio na stražnji lijevi dio osobnog vozila (kombi) kutinskih registarskih oznaka, koje je bilo zaustavljeno zbog kvara. S uključena sva četiri pokazivača smjera, uz sjeverni rub kolnika, nalazeći se većinom desne strane vozila na travnatoj površini sa sjeverne strane kolnika, a manje u prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi.

Uslijed naleta osobno vozilo odbačeno je unaprijed, gdje je prednjim dijelom naletjelo na 51-godišnjeg pješaka koji se u trenutku nesreće nalazio ispred prednjeg dijela vozila koje je bilo u kvaru. Nakon toga je došlo do prevrtanja vozila, dok je teretno vozilo s priključnim vozilom sletjelo s kolnika, prevrnulo se i bočnom stranom naletjelo na istog 51-godišnjaka.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 51-godišnjak te dvije putnice starosti 50 i 31 godinu te 69-godišnjak koji su se nalazili u osobnom vozilu. Nadalje, 64-godišnji putnik je teško ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć u KBC Zagreb. Lakše je ozlijeđen 54-godišnji vozač teretnog vozila i 29-godišnji putnik iz osobnog vozila, a liječnička pomoć pružena im je u KBC Sestre milosrdnice. Lakše je ozlijeđeno još dvoje putnika (26, 29) iz osobnog vozila, a liječnička pomoć pružena im je u KB Sveti Duh.

Po otpuštanju 54-godišnjeg vozača iz bolnice nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene