Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujući prizori

Procurila snimka brutalnog premlaćivanja u zadarskom kafiću: Djevojku (18) bacio na pod te udarao šakama i nogama

Zlostavljanje, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Zlostavljanje, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr
U javnost je procurila snimka brutalnog premlaćivanja 18-godišnje djevojke u jednom zadarskom kafiću. Nedugo nakon objave snimka je uklonjena s YouTubea.

Zbog sumnji da je 13. lipnja zbog ljubavnih razmirica brutalno pretukao 18-godišnju djevojku, u pritvoru zadarskog istražnog zatvora zadržan je 31-godišnji Zadranin.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

31-godišnjak je djevojku pretukao u jednom zadarskom kafiću, a svjedoci napada rekli su kako je djevojku oborio na pod te šakama i nogama udarao po licu. Zadranka je s teškim ozljedama glave prebačena u zadarsku bolnicu, piše Zadarski.hr.

U javnost je nakratko procurio i video brutalnog premlaćivanja koji pokazuje kako je 31-godišnjak šakama i nogama tukao djevojku dok je nekoliko ljudi cijelu situaciju bespomoćno promatralo. Nasilnika je zaustaviti pokušao samo jedan muškarac.

Snimka je ubrzo uklonjena s YouTubea.

Nakon napada 31-godišnjak je pobjegao, a uhićen je dan kasnije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene