Zlostavljanje, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Zlostavljanje, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

U javnost je procurila snimka brutalnog premlaćivanja 18-godišnje djevojke u jednom zadarskom kafiću. Nedugo nakon objave snimka je uklonjena s YouTubea.


Zbog sumnji da je 13. lipnja zbog ljubavnih razmirica brutalno pretukao 18-godišnju djevojku, u pritvoru zadarskog istražnog zatvora zadržan je 31-godišnji Zadranin.

Vezani članci Irina Shayk Jedna od najljepših žena svijeta krenula u provod samo u košulji i ne možemo prestati gledati u njezine noge Cigarete, ilustracija Pao Slovenac, direktor firme sa zadarskog područja: Na švercu duhanom zaradio više od 84,5 milijuna kuna

31-godišnjak je djevojku pretukao u jednom zadarskom kafiću, a svjedoci napada rekli su kako je djevojku oborio na pod te šakama i nogama udarao po licu. Zadranka je s teškim ozljedama glave prebačena u zadarsku bolnicu, piše Zadarski.hr.

U javnost je nakratko procurio i video brutalnog premlaćivanja koji pokazuje kako je 31-godišnjak šakama i nogama tukao djevojku dok je nekoliko ljudi cijelu situaciju bespomoćno promatralo. Nasilnika je zaustaviti pokušao samo jedan muškarac.

Snimka je ubrzo uklonjena s YouTubea.

Nakon napada 31-godišnjak je pobjegao, a uhićen je dan kasnije.