Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod autobusnog kolodvora

Priveden osumnjičenik za pokušaj ubojstva u Zagrebu: Nakon svađe ubo muškarca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebačka policija privela je na kriminalističko istraživanje 35-godišnjaka koji je danas oko dva sata na Autobusnom kolodvoru pokušao oštrim predmetom ubiti 39-godišnjaka.

Policija je izvijestila da je 35-godišnjak nakon svađe zadao 39-godišnjaku ubodnu ranu u predjelu abdomena. Ozlijeđeni je nakon toga uspio pobjeći te se u obližnjoj Ulici grada Vukovara obratio prolaznici i zatražio je da pozove liječničku pomoć.

Unatoč kasnijim netočnim navodima ozlijeđenog o tijeku i okolnostima događaja, koje je iznio prilikom prikupljanja obavijesti, policajci su vrlo brzo utvrdili identitet osumnjičenog koji je u blizini Autobusnog kolodvora uhićen oko 12:30.

Pročitajte i ovo Ilustracija Išle zajedno u razred Njemačka u šoku nakon ubojstva djevojčice: Izbole je vršnjakinje, otkriven i motiv okrutnog zločina

Pročitajte i ovo Ilustracija nasilna smrt Strava kod Varaždina: U stanu pronađena ubijena žena, sumnjivac je priveden

Kod njega je pronađen i oštri predmet za koji se sumnja da je njime ozlijedio 39-godišnjaka, kojem je liječnička pomoć pružena u KBC-u Rebro, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Policija je ranije, nakon tek započetog kriminalističkog istraživanja, izvijestila da su dvojica nepoznatih muškaraca pokušala opljačkati 39-godišnjaka, no kako im se odupirao, jedan od njih ubo ga je oštrim predmetom i teško ga ozlijedio, što su u policiji okvalificirali kao pokušaj ubojstva.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene