Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nasilna smrt

Strava kod Varaždina: U stanu pronađena ubijena žena, sumnjivac je priveden

Ilustracija
Ilustracija Foto: Cropix
U Ivancu u okolici Varaždina pronađena je mrtva žena. Nakon obdukcije, policija je utvrdila da je riječ o ubojstvu. Privedena je jedna osoba.

U subotu u 20.05 sati, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su dojavu o pronalasku mrtve žene u stanu u Ivancu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Građani u šoku Detalji šokantnog ubojstva mladića u Danskoj: Majka se nekoliko minuta prije čula sa sinom, bio je 300 metara od kuće

"Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je dojava istinita te se radi o tijelu 70-godišnje žene. Zbog sumnje da osoba nije preminula prirodnom smrću, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložio je provođenje obdukcije koja je provedena u nedjelju. Obdukcijom je utvrđeno da je žena preminula nasilnom smrću", izvijestila je Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku U Puli pronađeno tijelo maloljetnice, policija: "Smrt nije posljedica kaznenog djela"

U tijeku je kriminalističko istraživanje te je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo, u Policijsku upravu varaždinsku privedena jedna osoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene