Protiv 77-godišnjeg vozača koji je u srijedu navečer kod Koprivnice naletio na dvojicu dječaka na biciklu, pri čemu je jednoga teško ozlijedio, policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Galerija


Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću u cestovnom prometu i nije pružio pomoć protiv 77-godišnjeg osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Vezani članci Kobe Bryant i Vanessa Bryant Kao da su slutili tragediju: Dogovor Kobea Bryanta i supruge iz prošlosti doista slama srce Poginuli piloti Marin Klarin i Tomislav Baturina Piloti Baturina i Klarin bili su zaljubljenici u svoj posao: "Za završni naklon posada vas pozdravlja"

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, vozač je priznao da je kriv, bit će mu oduzeta vozačka dozvola,  a branit će se sa slobode. 

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, izvijestila je u petak ujutro koprivničko-križevačka Policijska uprava. Teško ozlijeđeni devetogodišnji dječak u četvrtak je iz koprivničke bolnice prebačen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti te je u poslijepodnevnim satima podvrgnut neurokirurškoj operaciji nakon koje mu je stanje bilo stabilno, ali je i dalje životno ugrožen. Osmogodišnjak je prošao bez ozljeda.

Vozač je u srijedu nešto prije 19 sati naletio na njih na biciklima u mjestu Goričko i zatim pobjegao, no uhićen je te večeri.

Zbog neprilagođene brzine sletio je sa županijske ceste u južni odvodni kanal, a zatim se vratio na cestu, gdje je u zanošenju udario prvo u jedno dijete na biciklu a zatim i u drugo. Djeca su odbačena u sjeverni kanal. U kanal je sletio i automobil, ali se vozač vratio na cestu i bez zaustavljanja pobjegao s mjesta nesreće.

Djeca su, utvrdila je policija, upravljala biciklom nepropisno sjevernim prometnim trakom bez zaštitne kacige. (Hina)

Traumatiziranog dječaka smjestili u dom s njegovim zlostavljačima: "Ubit ću te, smrade šugavi"