Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznao krivnju?

Vozač koji udario djecu na biciklima pa pobjegao pušten na slobodu, oduzet će mu se vozačka dozvola

Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr)
Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Tihana Graši?/ePodravina.hr
Aktualno Galerija Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Foto: Tihana Graši?/ePodravina.hr Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Foto: Tihana Graši?/ePodravina.hr Cesta na kojoj je vozač autom naletio na dva dječaka (Foto: Dnevnik.hr) Cesta na kojoj je vozač autom naletio na dva dječaka (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Vozač naletio na dvoje djece pa pobjegao (Foto:Tihana Grašić/ePodravina.hr) Galerija 1/4 >>
Protiv 77-godišnjeg vozača koji je u srijedu navečer kod Koprivnice naletio na dvojicu dječaka na biciklu, pri čemu je jednoga teško ozlijedio, policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da je izazvao prometnu nesreću u cestovnom prometu i nije pružio pomoć protiv 77-godišnjeg osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, vozač je priznao da je kriv, bit će mu oduzeta vozačka dozvola,  a branit će se sa slobode. 

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, izvijestila je u petak ujutro koprivničko-križevačka Policijska uprava. Teško ozlijeđeni devetogodišnji dječak u četvrtak je iz koprivničke bolnice prebačen u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti te je u poslijepodnevnim satima podvrgnut neurokirurškoj operaciji nakon koje mu je stanje bilo stabilno, ali je i dalje životno ugrožen. Osmogodišnjak je prošao bez ozljeda.

Vozač je u srijedu nešto prije 19 sati naletio na njih na biciklima u mjestu Goričko i zatim pobjegao, no uhićen je te večeri.

Zbog neprilagođene brzine sletio je sa županijske ceste u južni odvodni kanal, a zatim se vratio na cestu, gdje je u zanošenju udario prvo u jedno dijete na biciklu a zatim i u drugo. Djeca su odbačena u sjeverni kanal. U kanal je sletio i automobil, ali se vozač vratio na cestu i bez zaustavljanja pobjegao s mjesta nesreće.

Djeca su, utvrdila je policija, upravljala biciklom nepropisno sjevernim prometnim trakom bez zaštitne kacige. (Hina)

Aktualno Traumatiziranog dječaka smjestili u dom s njegovim zlostavljačima: "Ubit ću te, smrade šugavi" Ivan Čorkalo i zlostavljani 14-godišnjak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivan Čorkalo i zlostavljani 14-godišnjak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ivan Čorkalo i zlostavljani 14-godišnjak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Čorkalo i zlostavljani 14-godišnjak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Snimka nasilja u popravnom domu (Foto: Dnevnik.hr) Snimka nasilja u popravnom domu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander (Foto: Dnevnik.hr) Prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Majka zlostavljanog 17-godišnjaka (Foto: Dnevnik.hr) Majka zlostavljanog 17-godišnjaka (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Šime Savić, odvjetnik zlostavljanog 14-godišnjaka (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Traumatiziranog dječaka smjestili u dom s njegovim zlostavljačima: "Ubit ću te, smrade šugavi" 1/6 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene