Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeno priopćenje

Riječka policija dostavila DORH-u izvješće o tučnjavi na Platku, otkriveno i je li među prijavljenima ozlijeđeni HGSS-ovac

Automobil nasilnika s Platka - 2
Automobil nasilnika s Platka - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavljeno je opće posebno izvješće s kompletnom dokumentacijom, javlja PU primorsko-goranska.

Riječka je policija u četvrtak, nakon održane konferencije za medije, objavila još jedno priopćenje.

Piše da su državnom odvjetništvu poslali opće posebno izvješće sa svom dokumentacijom o tučnjavi na Platku.

Navodi se i da između pet osoba koje su zaradile prekršajnu prijavu zbog tučnjave - nije ozlijeđeni HGSS-ovac.

Pročitajte i ovo Snimka napada na Platku - 3 Donosi Dnevnik Nove TV VIDEO Pogledajte cijelu snimku brutalne tučnjave na Platku o kojoj bruji cijela Hrvatska

"Policijska uprava primorsko-goranska obavještava javnost da je danas, 2. veljače, Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci dostavila opće posebno izvješće s kompletnom dokumentacijom vezano za događaj od 29. siječnja na skijalištu na Platku, a radi donošenja meritorne državnoodvjetničke odluke.

Također, obavještavamo javnost da između pet osoba za koje je utvrđeno počinjenje prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, nije riječ o ozlijeđenom pripadniku HGSS-a, kao što je netočno navedeno u objavama pojedinih medija", priopćeno je iz policije.

Automobilom na skijašku stazu

Javnost dosad zna da je na skijašku stazu uletio automobil, da su se nakon toga ljudi iz auta, za koje se ispostavilo da su MMA borci, sukobili s pripadnikom HGSS-a.

Ranije je policija priopćila da je pet osoba prekršajno prijavljeno vezano za tučnjavu koja je zgrozila javnost. No prema priopćenju DORH-a u četvrtak - njima nisu poslali nikakvo izvješće o svojim saznanjima. DORH je, kako su naveli, za tučnjavu doznao iz - medija.

Pročitajte i ovo Tiriel Luka Abramović za DNEVNIK.hr Trener se odrekao MMA borca koji je prebio HGSS-ovce: "Luka više nije član kluba"

Zamjenik načelnika riječke Policijske uprave Hari Brnad i načelnik II. policijske postaje Rijeka Tihomir Pojer obratili su se javnosti nakon slučaja brutalnog premlaćivanja na Platku.

Na upit zašto dva dana o tom slučaju nisu izvijestili javnost rekli su da PU primorsko-goranska godišnje ima više od tisuću prekršaja i da za ovakve prekršaje u pravilu ne izvještavaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene