Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Veću količinu ilegalnog oružja policija je našla u Gudincima u obiteljskoj kući 60-godišnjaka, koji je prijavljen i zbog prijetnje, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava.


Policijski službenici su jučer temeljem sudskog naloga pretražili obiteljsku kuću i druge prostorije u vlasništvu 60-godišnjaka i pronašli 3 ručne bombe, 4 tromblonske mine, oko 500 komada razne vrste streljiva, puščanog i pištoljskog, lovački karabin M-48 i malokalibarski pištolj call. 22 mm. U suradnji s državnim odvjetništvom protiv 60-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Vezani članci Očišćena jama Pod Pakljom - 3 U jami u Lici pronađena mina i streljivo, policija upozorava građane: "Do tih predmeta mogu doći i djeca" Slika nije dostupna PANIKA U BELGIJI Prijetnje bombama u dva zrakoplova, oba sigurno sletjela

Također je nad njim dovršeno kriminalističko istraživanje u vezi s prijetnjom 43-godišnjaku, koji ga je prijavio policiji. Kaznena prijava protiv 60-godišnjaka će biti uz posebno izvješće proslijeđena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, kaže se u priopćenju. (Hina)