Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombe, mine, streljivo

Prijavljen zbog prijetnje pa mu našli ilegalno oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veću količinu ilegalnog oružja policija je našla u Gudincima u obiteljskoj kući 60-godišnjaka, koji je prijavljen i zbog prijetnje, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava.

Policijski službenici su jučer temeljem sudskog naloga pretražili obiteljsku kuću i druge prostorije u vlasništvu 60-godišnjaka i pronašli 3 ručne bombe, 4 tromblonske mine, oko 500 komada razne vrste streljiva, puščanog i pištoljskog, lovački karabin M-48 i malokalibarski pištolj call. 22 mm. U suradnji s državnim odvjetništvom protiv 60-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pročitajte i ovo Oduzeto oružje, streljivo i sastavni dijelovi oružja te preparati za potenciju Naoružan do zuba Pretresli mu kuću i pronašli oružje, streljivo, induktor za rasprskavajuću minu... Policiju zatekla i jedna potpuno drugačija stvar Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..."

Također je nad njim dovršeno kriminalističko istraživanje u vezi s prijetnjom 43-godišnjaku, koji ga je prijavio policiji. Kaznena prijava protiv 60-godišnjaka će biti uz posebno izvješće proslijeđena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, kaže se u priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene