Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supruga stabilno

Srbija: Preminuo ubojica koji je pištoljem usmrtio 13 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubiša Bogdanović, koji je iz pištolja usmrtio 13 ljudi u Velikoj Ivanči u Srbiji, preminuo je je točno u 14 sati u beogradskoj bolnici, javljaju tamošnji mediji.

Njegovo je zdravstveno stanje od samog primitka u bolnicu bilo kritično, javlja Blic. Liječnici ga nisu mogli operirati, obzirom na težinu ozljeda, zbog čega je bio priključen na aparate i primao lijekove. 

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

>>Potreseni brat ubojice: Pitam se samo zašto je to učinio

Zdravstveno stanje njegove supruge, Javorke Bogdanović (60) je stabilno i oporavlja se nakon operacije.

Podsjetimo, muškarac je prvo hicem u glavu ubio sina u vlastitoj kući i pucao u suprugu. Potom je izašao iz kuće i krenuo u smrtonosni pohod, u kojem je nastavio pokolj u pet susjednih kuća.

U kući obitelji Stekić usmrtio je svekrvu i snahu, Danicu i Draganu, a potom u kući obitelji Despotović ubio je Mikaila i Milenu te njihovog unuka Gorana Despotovića, njegovu 19-godišnju suprugu Jovanu i njihovog dvogodišnjeg sina. U idućoj kući, obitelji Mijailović, ubio je bračni par Velju i Olgu te na kraju u kući obitelji Ješić ubio je majku i sina, Ljubinu i Miloša. Sve žrtve ubojica je usmrtio uglavnom dok su spavale, izvijestila je srpska policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene