Mjesto nesreće u kojoj je taksist pokosio pješakinje (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)
Mjesto nesreće u kojoj je taksist pokosio pješakinje (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U nesreći je zadobila po život opasne ozljede, zbog kojih je bila podvrgnuta hitnoj operaciji, no nažalost liječnici je nisu uspjeli spasiti.


Jedna od pješakinja koje su ozlijeđene u Rijeci kad je na njih naletio taksi preminula je od posljedica zadobivenih ozljeda, izvijestili su iz PU proimorsko-goranske. U nesreći je zadobila po život opasne ozljede, zbog kojih je bila podvrgnuta hitnoj operaciji, no nažalost liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Vezani članci Policija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 U sudaru u Dubravi teško ozlijeđena djevojčica: Pijan vozio u suprotnom smjeru, zabio se u drugog bez vozačke... Aron Aleksi (Foto: Dnevnik.hr) Putnik iz taksija čiji je vozač u Rijeci pokosio dvije žene: "Ne znam što mu se dogodilo, je li zaspao..."

Vozač taksija zbog neprilagođene je brzine izgubio kontrolu nad vozilom i na nogostupu udario dvije pješakinje, da bi se potom zaustavio udarivši u kuću. Dvadesetčetverogodišnji taksist odmah je uhićen.

Prvu pomoć unesrećenim ženama pružili su susjedi, a među njima se našla i liječnica, koja je pomogla do dolaska timova hitne pomoći. ''U jednom trenutku sve je bilo gotovo. Doslovno ne znam što se dogodilo s njim. Je li on zaspao, je li mu otišao fokus, ali mi smo samo u jednom trenutku bili na kolniku. Prednje staklo bilo je potpuno razbijeno i svi zračni jastuci bili su vani'', ispričao je Aron Aleksi, koji je bio putnik u taksiju.