Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŠKA NESREĆA

Ozljede su bile preteške: Preminula pješakinja koju je u Rijeci pokosio taksi

Nesreća u Rijeci (Foto: Facebook,D.P.)
Nesreća u Rijeci (Foto: Facebook,D.P.) Foto: Facebook,D.P.
U nesreći je zadobila po život opasne ozljede, zbog kojih je bila podvrgnuta hitnoj operaciji, no nažalost liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Jedna od pješakinja koje su ozlijeđene u Rijeci kad je na njih naletio taksi preminula je od posljedica zadobivenih ozljeda, izvijestili su iz PU proimorsko-goranske. U nesreći je zadobila po život opasne ozljede, zbog kojih je bila podvrgnuta hitnoj operaciji, no nažalost liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Vozač taksija zbog neprilagođene je brzine izgubio kontrolu nad vozilom i na nogostupu udario dvije pješakinje, da bi se potom zaustavio udarivši u kuću. Dvadesetčetverogodišnji taksist odmah je uhićen.

Prvu pomoć unesrećenim ženama pružili su susjedi, a među njima se našla i liječnica, koja je pomogla do dolaska timova hitne pomoći. ''U jednom trenutku sve je bilo gotovo. Doslovno ne znam što se dogodilo s njim. Je li on zaspao, je li mu otišao fokus, ali mi smo samo u jednom trenutku bili na kolniku. Prednje staklo bilo je potpuno razbijeno i svi zračni jastuci bili su vani'', ispričao je Aron Aleksi, koji je bio putnik u taksiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene