Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VOZAČ UHIĆEN

Putnik iz taksija čiji je vozač u Rijeci pokosio dvije žene: "Ne znam što mu se dogodilo, je li zaspao..."

Aron Aleksi (Foto: Dnevnik.hr)
Aron Aleksi (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nesreća u Rijeci (Foto: Facebook,D.P.) Nesreća u Rijeci (Foto: Facebook,D.P.) Foto: Facebook,D.P. +0 Aron Aleksi (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
U naletu taksi automobila u Liburnijskoj ulici u Rijeci, u nedjelju oko 12:20 sati, na pločniku su ozlijeđene dvije žene. Jednoj na operaciji liječnici spašavaju život, potvrdili su za DNEVNIK.hr u KBC-u Rijeka.

Na riječkoj Kantridi u Liburnijskoj ulici je oko 12:20 sati došlo do teške prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku

Vozač Taxi Cammea (24) u Daciji Logan karavan kretao se iz smjera Opatije prema centru grada te je dolaskom do kućnog broja 18, zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i udario na nogostupu dvije ženske osobe. Potom je udario u zid kuće.

Ozlijeđene pješakinje starosti 50 i 48 godina prevezene su u bolnicu. Liječničkom obradom ustanovljeno je da je jedna pješakinja teško ozlijeđena i nalazi se na intenzivnom odjelu. Da se liječnici na operaciji bore za njezin život potvrđeno za DNEVNIK.hr u KBC-u Rijeka.

Druga žena je lakše ozlijeđena, ali je zadržana na odjelu kirurgije. Kasnije je liječničku pomoć zatražio i putnik iz taksija, ali je ustanovljeno da on nema ozljeda.

Uhićen je 24-godišnji vozač taksija te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Policijskim očevidom bit će utvrđen uzrok ove teške prometne nesreće, koja se dogodila gotovo na istome mjestu gdje je prije tri dana poginuo pješak.

Prvu pomoć unesrećenim ženama pružili su susjedi, među kojima se našla liječnica te je pomogla do dolaska timova hitne pomoći. ''U jednom trenutku je sve bilo gotovo. Doslovno ne znam što se dogodilo s njim. Je li on zaspao, je li mu otišao fokus, ali mi smo samo u jednom trenutku bili na kolniku. Staklo prednje je bilo skroz razbijeno i svi zračni jastuci su bili vani i to je to'', ispričao je Aron Aleksi, jedan od ozlijeđenih u nesreći, koji je bio putnik u taksiju.

Ubrzo nakon nesreće o slučaju su se oglasili iz Cammea. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

''Danas nešto iza podne u Rijeci točnije, u Liburnijskoj ulici na Kantridi došlo do je prometne nesreće u kojem je sudjelovao vozač Cammea.

Unesrećenima je pružena medicinska pomoć, a očevidom se utvrđuju okolnosti nesreće.

Cammeo izražava iskreno žaljenje zbog nastalih okolnosti te suosjeća s unesrećenima i njihovim obiteljima.

Isto tako, stojimo na raspolaganju svim nadležnim organima.

Zbog trajanja policijske istrage za sada nismo u mogućnosti davati više informacija.''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene