Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznat uzrok

VIDEO Drama na zagrebačkoj Trešnjevci: Jedan od stanara pokušao gasiti požar pa se ozlijedio, vatra se brzo širila

U petak poslije podne u zgradi u Krapinskoj ulici u Zagrebu izbio je požar. Još nisu poznati detalji, a očevid je u tijeku.

U zgradi u Krapinskoj ulici u Zagrebu u petak poslije podne oko 17:10 sati, iz za sada neutvrđenog razloga, došlo je do požara.

U intervenciji je sudjelovalo nekoliko vatrogasnih vozila i ekipa, a očevid su obavljali policajci.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na terenu bilo 12 vatrogasaca FOTO Požar stana u centru Zagreba: Dvije osobe u bolnici, jedna spašena pomoću madraca

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Buktinja u Vrapču Vatra izbila usred noći: U Zagrebu gorjela dva automobila

Iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba potvrdili su da je planulo na prvom katu zgrade, na balkonu s dvorišne strane.

Pretpostavlja se da se vatra proširila na međustropnu konstrukciju. "Potrebna HMP za osobu koja je pokušala gasiti požar do dolaska vatrogasaca, porezala se", priopćili su vatrogasci.

Požar je pod nadzorom i radi se na uklanjanju nagorenog materijala. Ozlijeđenu osobu pregledali su, a zatim i otpustili djelatnici Hitne pomoći. Utvrđeno da se požar proširio na krovnu konstrukciju koja se detaljno pregledava i po potrebi gasi, navode vatrogasci.

Iz zagrebačke policije kratko nam je potvrđeno da je vatra izbila na jednom od balkona. Uzrok će biti poznak nakon završetka očevida.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene