Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na terenu bilo 12 vatrogasaca

FOTO Požar stana u centru Zagreba: Dvije osobe u bolnici, jedna spašena pomoću madraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Zagreba je oko dva ujutro izbio požar na drugom katu zgrade. Sve je krenulo iz dnevne sobe, a vatrogasci su lokalizirali požar nakon 15 minuta. Spašene su tri osobe, od kojih su dvije hospitalizirane.

U Martićevoj ulici u centru Zagreba oko dva ujutro izbio je požar u dnevnoj sobi stana na drugom katu. Kada su vatrogasci stigli, požar je već izlazio kroz prozore. Vatra je lokalizirana nakon 15 minuta. Najviše je oštećena dnevna soba iz koje je krenuo požar.

Vatrogasci su spasili troje ljude, od kojih je dvoje odvezeno u bolnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sudar s kamionom Teška prometna nesreća kod Ježedovca: Vatrogasci izvlačili ljude iz automobila

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 300.000 kuna štete Izgorjela kuća i dvorišna zgrada: Neispravni kabel izazvao kratki spoj

Na terenu je bilo 12 vatrogasaca, za cijeli ulaz je bio zatvoren plin, kao i isključena struja. Jedan je čovjek spašen pomoću madraca za spašavanje jer je bio teže pokretan.

"Danas, 17. studenoga oko 1.50 sati na Medveščaku u Martićevoj ulici, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar u stanu 71-godišnjaka kojom prilikom su u potpunosti izgorjeli soba, kupaonica i hodnik te su oštećeni prozori na stanu. Liječnička pomoć 47-godišnjakinji i 67-godišnjaku, koji su se uz vlasnika nalazili u stanu, pružena je u Kliničkoj bolnici Merkur zbog udisanja dima. Slijedi očevid", izvijestila je PU zagrebačka.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene