Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za napadačima

Potraga za skupinom iz Vukovarske ulice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traga za skupinom koja je u obiteljskoj kući u Vukovarskoj ulici napala trojicu muškaraca i jednog od njih ranila u nogu hicem iz puške.

Otac i sin Fuad i Aldin M. te njihov prijatelj Emir H. došli su oko 14,35 sati u kuću obitelji kojoj su posudili više desetaka tisuća eura, a sastanak je navodno bio dogovoren telefonom. U kući u Vukovarskoj ulici 243 dočekalo ih je desetak osoba koji su nakon svađe napali trojku, pri čemu je netko iz skupine hitcem iz puške u nogu ranio 55-godišnjeg Fuada. 

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

>> Pucnjava u Zagrebu, tri osobe ozlijeđene

Njegova 22-godišnjeg sina i 25-godišnjeg prijatelja skupina je pretukla, nakon čega su se nasilnici razbježali, pa je policija u kući pronašla samo trojicu napadnutih koji su prevezeni u Kliniku za traumatologiju. Otac je zadržan na liječenju zbog teške ozljede, a lakše ozlijeđeni mladići pušteni su kući.

U policiji kažu da trojica napadnutih nisu poznati po kaznenim djelima, a na upit zna li se identitet bjegunaca, nisu željeli ništa reći u interesu potrage.

Oružje iz kojega je upucan 55-godišnjak također nije pronađeno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene