Kombajn u polju kukuruza, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL)
Kombajn u polju kukuruza, ilustracija (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Foto: Damir Spehar/PIXSELL

U polju kukuruza eksplodiralo je nekoliko ručnih bombi. Eksplozije su se dogodile na poljoprivrednom zemljištu kod Bjelovara.


Kombajn je tijekom žetve kukuruza u ponedjeljak naletio na nekoliko ručnih bombi koje su uslijed toga eksplodirale. Umalo je stradao 66-godišnjak.

Vezani članci Plaćanje, ilustracija - 2 Novac građana spremala u džep: Optužena službenica najtransparentnijeg hrvatskog grada Predsjednik Milanović položio vijenac na Barutani, te sudjelovao na svečanoj sjednici Grada Bjelovara - 6 Milanović se sjetio kad je točno bio u Klubu, komentirao i performans Orešković i Puljak: "Sabor će se zaželjeti Pernara"

"Netko je na poljoprivrednom zemljištu između Starih Pavljana i Prespe postavio eksplozivne naprave koje su detonirale kada ih je zahvatio kombajn prilikom žetve usjeva, čime je izazvao eksplozije, odnosno općeopasnom radnjom i sredstvom izazvao opasnost za život i imovinu 66-godišnjeg vlasnika. U tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja'', priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.