Šibensko-kninska policija pronašla je kod 56-godišnjeg muškarca iz Siverića veću količinu vatrenog oružja i streljiva. Slijedi mu kaznena prijava.

Galerija


U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom osumnjičenim za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, priopćila je PU šibensko-kninska.

Vezani članci Taksi, ilustracija Novi napad na taksista! Pretukao vozača pa se odvezao njegovim automobilom Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Provaljivali u automobile turista i krali novac, isprave, nakit, mobitele, osobne stvari...

Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, 15. listopada u Siveriću je pretražena obiteljska kuća osumnjičenog, gdje je pronađena i od osumnjičenog oduzeta veća količina vatrenog oružja i streljiva, razni dijelovi eksplozivnih sredstava bez eksploziva i upaljača te prazni okviri za to vatreno oružje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je osumnjičeni dio pronađenog i oduzetog oružje neovlašteno posjedovao i da je veći dio oružja staro kolekcionarsko oružje. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.