Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U OČEKIVANJU NATJEČAJA

Policija u Poliklinici za djecu? Oglasile se odvjetnice bivše ravnateljice Gordane Buljan Flander

Gordana Buljan Flander - 1
Gordana Buljan Flander - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Natječaj za novog ravnatelja ili ravnateljicu Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba trebao bi biti uskoro raspisan, a ovih dana tom ustanovom navodno prolazi i policija, zbog bivše ravnateljice Gordane Buljan Flander. Odmah su se oglasile njezine odvjetnice.

''Napadi putem medija sada su ozbiljno ugrozili osobni i pravni integritet Gordane Buljan Flander te prenosimo odlučno negiranje naše klijentice da je ikada radila protivno interesima svojih klijenata i institucije čiji je položaj u stručnom miljeu podigla na nesporno zavidan nivo. Naša klijentica niti sada ne radi ništa protivno zakonu te nikada nije iznosila bilo kakvu službenu dokumentaciju pa tako niti onu iz područja financija Poliklinike'', priopćile su javnosti odvjetnice Buljan Flander - Željka Pokupec i dr. sc. Sandra Marković.

Iz policije zasad nema nikakvih informacija na ovu temu, a Pokupec i Marković reagirale su nakon što je u medijima objavljeno da je u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba u ponedjeljak intervenirala policija zbog sumnje da se iz prostorija Poliklinike iznosi dokumentacija vezana za poslovanje te ustanove u mandatu bivše ravnateljice dr. Gordane Buljan Flander.

Pročitajte i ovo Poliklinika za zaštitu djece i mladih - 5 Nakon iznenadne ostavke Buljan Flander Ne postoji konsenzus: Što o prozivanjima da Poliklinika za zaštitu djece i mladih otuđuje djecu od roditelja kaže struka?
Pročitajte i ovo Poliklinika za zaštitu djece i mladih tomašević komentirao odluku Ne stišavaju se rekacije na ostavku uživo Buljan Flander: "Sad je najvažnije da se sve raščisti"

V.d. ravnateljice Vanja Slijepčević Saftić, bivša zamjenica Buljan Flander, koja će tu dužnost obavljati do izbora nove čelne osobe Poliklinije, navodno je posumnjala u nestanak određenih dokumenata o čemu je izvijestila policiju koja bi trebala utvrditi nedostaje li dio dokumentacije, je li i tko iznosio iz ustanove, po čijem je nalogu to radio i o kakvim se dokumentima radi, objavio je pozivajući se na neslužbene informacije Jutarnji list ustvrdivši da nije riječ o stručnim nalazima, već o dokumentaciji vezanoj za poslovanje i financije Poliklinike.





 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene