Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite na 192

Prevarantica u bijelim rukavicama: Prepoznajete li ženu s fotografije? Policija je traži

Policija traži osobu s fotografije?
Policija traži osobu s fotografije? Foto: PU zagrebačka
Zagrebačka policija objavila je fotografije žene za koju, kako kažu, vjeruju da ima saznanja o prijevari na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice.

"Na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka 2022. godine nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo Prijevara na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice", javlja zagrebačka policija.

Prilažu i nekoliko fotografija na kojima se nalazi žena za koju pretpostavljaju da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Policija traži osobu s fotografije? Policija traži osobu s fotografije Foto: PU zagrebačka

Ženska osoba u dobi je između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara.

"Srednje je do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice", dodali su.

Pročitajte i ovo Policija traži osobe s fotografije - 4 Policija moli pomoć Prepoznajete li osobe s fotografija? Ukrale torbicu, poslužile se karticom

Pročitajte i ovo Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 1 mole građane za pomoć Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog pljačke zlatarnice, spominju se nož, sprej...

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, u policiji pozivaju da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene