Policija traži osobu s fotografije?
Policija traži osobu s fotografije? Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija objavila je fotografije žene za koju, kako kažu, vjeruju da ima saznanja o prijevari na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice.


"Na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka 2022. godine nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo Prijevara na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice", javlja zagrebačka policija.

Prilažu i nekoliko fotografija na kojima se nalazi žena za koju pretpostavljaju da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Policija traži osobu s fotografije? Policija traži osobu s fotografije Foto: PU zagrebačka

Ženska osoba u dobi je između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara.

"Srednje je do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice", dodali su.

Policija traži osobe s fotografije - 4 Prepoznajete li osobe s fotografija? Ukrale torbicu, poslužile se karticom

Prepoznajete li muškarca na fotografiji? - 1 Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Policija ga traži zbog pljačke zlatarnice, spominju se nož, sprej...

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, u policiji pozivaju da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju