Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA POTRAGA

Jeste li ga vidjeli? Policija traga za muškarcem s fotografije i moli građane za pomoć

Policija traži muškarca s fotografije
Policija traži muškarca s fotografije Foto: Policijska uprava zagrebačka
Zbog sumnje u pokušaj ubojstva te dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom, zagrebačka policija raspisala je potragu za muškarcem s fotografije. Građane mole za pomoć.

Muškarca s fotografije policija dovodi u vezu s tri kaznena djela koja su se dogodila u srijedu, 5. listopada oko 3:15 sati, u Sesvetama u Novoselskoj ulici: pokušaj ubojstva, oštećenje tuđe stvari i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pokušaj ubojstva dogodio se u Novoselskoj uici kada je osumnjičeni 53-godišnjak lakozapaljivom tekućinom polio parkirani automobil marke Audi osječkih registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjakinje.

Policija traži muškarca s fotografije Policija traži muškarca s fotografije (Foto: Policijska uprava zagrebačka)

"U tome ga je uočio član njene obitelji te je, kako bi ga spriječio, izašao iz kuće. Tada je 53-godišnjak iz vatrenog oružja prema njemu ispalio više hitaca i zadao mu strijelne rane", navodi policija u priopćenju.

Nakon toga je osumnjičeni zapalio automobil i pobjegao.

Ozlijeđenom muškarcu liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava. Prema neslužbenim informacijama, nije u životnoj opasnosti.

Za muškarcem poznatim policiji, koji se dovodi u vezu s ovim događajem, provodi se intenzivna potraga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna troje ljudi završilo u bolnici Muškarac (54) u Zaprešiću pokušao ubiti članove obitelji pa i sebe ozlijedio

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obračun zbog nesuglasica Nožem pokušao ubiti muškarca: Policija u njegovoj kući pronašla arsenal vojnog oružja

Policija moli sve koji imaju saznanja o mogućoj lokaciji ili korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene