Obavijesti Video Pretražite Navigacija
određen mu istražni zatvor

Sakrio se iza kontejnera: Muškarac (79) iz sačekuše pucao u bivšu ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo ispitalo je 79-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je pištoljem pokušao ubiti svoju bivšu ženu. Osumnjičeniku je određen istražni zatvor.

Sumnja se da je osumnjičeni 79-godišnjak u nedjelju oko 09:55 sati došao u jednu ulicu u Zagrebu u kojoj se nalazi više obiteljskih kuća te se, s nakanom da usmrti svoju bivšu suprugu, sakrio iza spremnika za otpad i čekao njezin nailazak.

Kada ju je ugledao, više je puta iz pištolja pucao prema njoj te je ona zadobila tjelesnu ozljedu budući da ju je jednim hicem i pogodio, objavilo je Državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Marić odgovarao na pitanja Ima li mahnitog kupovanja namirnica u hrvatskim trgovinama? "Jučer sam bio kratko u dućanu..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna totalna logistička blamaža U Černobilu potpuna katastrofa: Ozračeni ruski vojnici hitno se prevoze u Bjelorusiju na liječenje

Okrivljeni 79-godišnjak je, sumnja se, svojim postupanjem pristao ozlijediti i ugroziti druge slučajne prolaznike i stanare u ulici, pa je jedno zrno u svojoj putanji oštetilo osobno vozilo, dok je drugo pogodilo fasadu kuće u kojoj su u tom trenutku bili stanari.

Na stranicama Državnog odvjetništva stoji da je Županijsko državno odvjetništvo sucu Županijskog suda u Zagrebu podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac je prihvatio prijedlog i 29. ožujka okrivljeniku odredio istražni zatvor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene