Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽAS U ISTRI

Dvojica muškaraca brutalno su pretukla čovjeka ispred dućana, treći je samo stajao i gledao: Policija otkrila o kome se radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca i utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede. Osumnjičeni muškarci privredeni su uz kaznenu prijavu u pritvorsku jedinicu.

Pulska policija je izvijestila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim državljaninom Srbije i 33-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine.

Utvrđena je sumnja da su počinili kazneno djelo osobito teška tjelesna ozljeda te da su zajedno s 43-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije počinili kazneno djelo nepružanje pomoći.

Državljanina Srbije i bosanskohercegovačkog državljanina se sumnjiči da su 12. listopada oko 16:50 ispred trgovine u Peroju fizički napali 51-godišnjaka i nanijeli mu teške ozljede.

Nakon što su ga ozlijedili i vidjeli da je u lošem zdravstvenom stanju nisu mu pružili pomoć čime su doveli u opasnost njegov život.

Također je utvrđeno da bosanskohercegovački državljanin nakon što je pozvao hitnu medicinsku pomoć nije postupao po uputama koje su mu djelatnici davali putem telefona dok državljanin Sjeverne Makedonije nije učinio ništa da spriječi napad na ozlijeđenog muškarca.

Pročitajte i ovo Ilustracija BORBA ZA ŽIVOT Šest brojki koje znače promjenu: ''Prvi pozivi često započinju tišinom, a onda...''
Pročitajte i ovo Pomoć postoji STOP NASILJU NAD ŽENAMA ''Mislila sam da ću se spasiti samo ako me ubije, ali prijateljica mi je dala besplatni broj 0800 55 44''

Osumnjičeni su u popodnevnim satima 14. listopada u uz kaznenu prijavu u popodnevnim satima privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene